Top
Menu Luk

Rejsen med Mikkel


Vi er et lille team af passionerede og kreative mennesker, der elsker deres arbejde. Mikkel brænder for bæredygtighed og et sundt fællesskab. Vi er et team af erfarne rejsende, der har levet, åndet, lært og åndet naturen. Vi elsker mennesker. Atmosfæren er afslappet og venlig. Slap af! Vi er en gruppe af raske og aktive mennesker, der forsøger at forbedre livskvaliteten. Vi handler alle om at give tilbage og lære at være et bedre menneske.

Vi er en non-profit organisation, der tilbyder en række tjenester og faciliteter til et stort antal mennesker i regionen for deres personlige og kulturelle behov. Vores venlige og informative personale er her for at hjælpe dig med alt hvad du har brug for.

Sådan kom Mikkel De Linde frem

Vi er en familie af kreative, selvmotiverede, engagerede personer, der arbejder i branchen i gode og dårlige tider. Vi brænder for bæredygtighed, bevarelse af dyreliv og uddannelse. Vi brænder for den måde, vi rejser på: fra flyvning til surfing til kajakroning og tilbage til flyvning! Vi vil være en del af at skabe en bedre verden. Mikkel De Linde leder efter partnere, der arbejder i branchen for at hjælpe os med at gøre en forskel i verden.

Vi er et team af ivrige udendørs entusiaster, der tror på den rolle, naturen spiller i det moderne liv: at støtte lokalområdet og bevare disse naturressourcer til fremtidige generationer. Når du besøger os, vil du ikke kun opdage vores personlige passion for naturen, men muligheden for at opdage skønheden, ærefrygt og dyrelivet i området. Vi er også glade for at kunne annoncere vores partnerskab med fijianske nationalparker og nationalparker. Lad Mikkel hjælpe dig med at finde din perfekte ferie!

Hvordan de Linde gjorde det nemt på rejsen

Mikkel De linde er en familievirksomhed med et lille, men dedikeret team, der nyder at arbejde med den nyeste teknologi og udstyr. Den erfaring, vi har opnået fra rejseårene og den personlige pleje, vi tager til hver rejse, hjælper os med at give den bedst mulige oplevelse. Besøg vores websted for flere detaljer. Nyd alle de typiske ting i en feriedestination inklusive udsigten også, men denne slags ferie handler ikke kun om udsigten. Du vil nyde tiden i landet med mennesker og nyde det fantastiske landskab.

Vi er et team på fire, med erfaring fra at arbejde og bo i udlandet. Vi brænder for at give mindeværdige ferier; både for familier og for enlige rejsende. Vi værdsætter kvalitet og bekymrer os om din oplevelse. Vi arbejder sammen for at udvikle rejseplanen, give lokale rejseråd og sørge for, at din dag bliver mindeværdig for dig. Vi er drevet af en omsorgsfuld og lidenskabelig tilgang til vores arbejde. Vi sikrer altid, at alt vores udstyr er opdateret og klar til brug på din ferie.

Mikkel SoMe profiler

Mikkel er fra en lille landsby i Tyskland, der får besøgende til sine skove; som er blevet kendt som et meget vigtigt sted ved slutpunktet på den østtyske grænse, hvor tyske tropper blev brugt under anden verdenskrig. Samtidig er naturen også meget værdsat af turister, der kommer hertil på grund af dens smukke natur.