Top
Menu Luk
Frisør

Frisør VanløseUddannet frisør

Jeg blev uddannet som frisør for fire år tilbage. Sidenhen har jeg arbejdet i den samme frisørsalon, som jeg også var ansat som elev hos under min uddannelse. Jeg har altid syntes at det er en rigtig god arbejdsplads, som er godt placeret i forhold til offentlig transport og gode kollegaer og chef. Vi laver tit sociale arrangementer uden for arbejdstiden, hvilket gør vores forhold til hinanden en del tættere til hinanden. Jeg elsker at vågne op hver morgen, med tanken om at skulle møde på arbejde endnu en dag, sammen med mine fantastiske kollegaer og chef, samt vores nye kunder og stamkunder. Dog er der alligevel noget der mangler. Jeg har altid vidst, at jeg på et tidspunkt i mit liv skulle være min egen chef – altså åbne min egen frisørsalon. Og jeg kan efterhånden mærke, at jeg er ved at være nået dertil. Jeg er i dag 26 år gammel og jeg føler lidt, at hvis jeg skal åbne mit eget, er det ved at være på tide, inden jeg gror fast hvor jeg er. 

Drøm om at åbne egen frisørsalon

Drømmen om at blive selvstændig, har jeg egentlig altid haft. Jeg har bare ikke vidst hvordan jeg skulle starte og inden for hvilken branche man burde blive selvstændig. Derfor valgte jeg at lægge det på hylden og få mig en uddannelse først og fremmest. Jeg har altid haft stor interesse inden for skønhed og pleje og det er nok en af grundene til, at jeg valgte, at uddanne mig til frisør. Jeg følte at jeg var nødt til, at have noget jeg kunne falde tilbage i tilfælde af, at det andet ikke gik som forventet. Derudover havde jeg brug for, at få en idé om hvilken retning jeg skulle i forhold til brancher. Og nu kan man sige, at jeg har fundet min plads indenfor skønhed og pleje og det er bestemt et sted jeg har tænkt mig og forblive. Derfor har min drøm om at blive selvstændig, udviklet sig til, at jeg ønsker at åbne min egen frisørsalon. Jeg har set en ældre frisørsalon i Vanløse, som er sat til salg. Og den regner jeg med at købe, hvis det går som jeg ønsker. Dog skal der laves en del renovering og og ændres stil i forhold til mine drømme og tanker. 

Overvejelser omkring ydelser

Jeg har flere gange tænkt over, at jeg gerne ville tilbyde mine kunder mere end bare klip og farve. I dag er der rigtig mange frisører, som slår sig sammen med noget andet inden for skønhed og pleje. Dette er med til at generere flere kunder og samtidig kan flere kunder også få flere behandlinger, uden at skulle flere steder hen for at få dem. Jeg har tænkt på, at tilbyde mine kunder extensions, da det er meget oplagt at have i en frisør. Dog kræver det, at mine medarbejdere har uddannelse og god erfaring inden for dette. Derudover har jeg også overvejet, at slå mig sammen med min veninde, som er uddannet som kosmetolog. Dette ville skabe en masse muligheder og øge antallet af kunder. Min veninde og jeg er derfor i gang med, at finde ud af om det hele kan lade sig gøre.