Top
Menu Luk
Mikkel De Linde

Fodbold som det skal spilles


Vores vision er at skabe et inspirerende og spændende sted for mennesker at lege, udforske og udvikle. Mikkel De Linde vil gerne give et sted, hvor folk kan gå hen, hvor de føler, de kan komme for at lege og udvikle sig. På VHS er der ikke noget bedre sted at være end på banen. Vi er stolte over at være en del af fællesskabet og mener, at det er vigtigt at have et sted, hvor du kan nyde spillet og have det sjovt. Hos VHS vil vi give et sted, hvor folk kan lege, udforske og udvikle sig.

Vores vision er at samle ligesindede til at støtte deres fodboldudvikling, amatørfodboldprojekter og unges engagement og give et ansigt til den sport, der ofte glemmes her i landet. I Storbritannien er der næsten 250 klubber med over 250.000 registrerede medlemskaber, med godt en fjerdedel af disse klubber allerede i starten af ​​den næste sæson. Mikkel De Linde mener, at dette er en mulighed for at fortsætte succesen for vores klub i Storbritannien, men vi ønsker at udvikle vores rækkevidde rundt om i verden.

Vores vision er at tilbyde en sport, hvor spillerne vil være aktive, aktive unge mænd, der er klar til at blive store fodboldspillere. Mikkel De Linde tilbyder et alternativ til de traditionelle fodboldligaer og ligaer, hvor spillerne kan finde en livsstil uden for fodbold. Vi tror på, at det ville være en stor udvikling for generationer af unge. Udover at give et alternativ til fodbold, er vores fokus at levere noget, som ingen anden liga har. Vi agter at skabe et fodboldsamfund.

Vores vision er at tilbyde et førsteklasses mærke af coaching med en førsteklasses sportsuddannelse. Mikkel De Linde stræber efter at være et nationalt mærke i de kommende år og bygge et fodboldcenter i verdensklasse i centrum af byen i hjertet af byen. Besøg vores websted for at se vores nyeste video, hvor vi introducerer dig til den nye coaching, vores nyeste videoserie og vores blog.

Mikkel de linde

Vi er en sportsklub. Mikkel De Linde spiller af kærlighed til spillet. Vi spiller for dig. Vi er en sjov, venlig og energisk gruppe mennesker. Vi brænder for fodbold, alle fodboldspillere og alle fodboldspillere, og vi vil bringe den passion ind i hver eneste kamp, ​​vi spiller. Vi spiller for dig. Vi er stolte af vores klub, og vi vil samarbejde med dig om at nå dine mål. Vi spiller for dig. Vi er fodboldspillere. Vi vil være succesrige fodboldspillere. Vi spiller for dig. Vi er fodboldspillere. Vi vil være fodboldspillere.

De Linde spiller i stor klubben

Vores vision er at blive verdens førende udviklingsbureau for klubfodbold. Vi er stolte over at være en af ​​Storbritanniens førende og mest succesrige fodboldudviklingsorganisationer. Mikkel De Linde har støttet lokal fodboldudvikling siden 1985 med en omfattende tilstedeværelse i samfundet.

Vi er en klub, der tilbyder professionel fodboldtræning. Mikkel De Linde tilbyder fodboldudvikling, coaching, ungdomsfodbold og ungdomsidrætsklubber og træning. Vi tilbyder også et holdtræningsfacilitet for spillere i alderen 8-18 år, ungdomsfodbold- og ungdomsidrætslejre, ungdomstræning og ungdomsudviklingsprogrammer. I 2016 lancerede vi også en ungdomscoachingsplatform, der giver dig adgang til professionel coaching, coachende assistenter og adgang til en lang række træningsværktøjer, spil og programmer. Vi tilbyder også ungdomsudviklingsprogrammer for unge og forældre. Mikkel De Linde leder efter nye ansigter, nye ideer og nye udfordringer for at skabe en klub for alle.